ADVIESELEC BVBA - Uw technische partner

INFO:

Wij beschikken over een uitgebreid gamma aan componenten om uw vacuüm leiding netwerk te realiseren. Dit gaande van vacuüm leidingen t.e.m. snelkoppelingen voor aansluiting van uw vacuüm verbruikers. Bent u op zoek naar materialen om uw vacuümnetwerk te verwezenlijken? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

VACUUM POMPEN
VACUUM LEIDINGEN
VACUUM SNELKOPPELINGEN & VEILIGHEIDSKOPPELINGEN

WAAROM EEN CENTRAAL VACUUMSYSTEEM?

Een centraal vacuümsysteem is een uitstekend alternatief voor de productie van vacuüm op de machine.

* Door de vacuümpompen uit de werkplaats te verwijderen, schept u betere arbeidsomstandigheden, aangezien bronnen van hitte en lawaai uit de werkomgeving verdwijnen.

* Dit alternatief verbetert uw productiviteit. U kunt de pomp onderhouden zonder de machine in de werkplaats uit te schakelen. Een vacuümproductie op één enkel punt met een betrouwbaar net zal het aantal productiestops beperken.

* De centrale vacuümproductie voldoet aan uw vacuümbehoeften en zal uw energieverbruik verlagen. Vooral als u met een gereduceerde belasting werkt.

OVERZICHT VAN ENKELE VACUÜMTOEPASSINGEN:

* Vacuüm is de meest praktische manier om in sectoren zoals de glasproductie, de houtbewerking, de autoproductie en de cementproductie zware, omvangrijke en kwetsbare producten te hanteren en te vervoeren.

* Vacuüm gieten verhoogt de productiviteit en de kwaliteit van de producten in de glasindustrie, de plasticinjectie, het thermovormen enz.

* Vacuümverpakkingen staan bekend als de beste manier om bederfbare producten te beschermen. Ze worden in de voedingssector op grote schaal gebruikt.