ADVIESELEC BVBA - Uw technische partner

INFO:

Wij beschikken over een uitgebreid gamma aan componenten om uw stikstof leiding netwerk te realiseren. Dit gaande van stikstof leidingen t.e.m. snelkoppelingen voor aansluiting van uw verbruikers. Bent u op zoek naar materialen om uw stikstof netwerk te verwezenlijken? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Wenst u installatie van deze generatoren, drukvaten, leidingen, ...? Dan kunnen wij u hierbij ook verder helpen. Wij beschikken namelijk over een eigen installatieploeg, die al deze componenten op een professionele manier bij u kunnen installeren.

STIKSTOF GENERATOREN
STIKSTOF LEIDINGEN
STIKSTOF SNELKOPPELINGEN & VEILIGHEIDSKOPPELINGEN

STIKSTOF (N2) HET MEEST GEBRUIKSVRIENDELIJKE GAS IN DE INDUSTRIE:

* Stikstof is het meest verspreide gas in de atmosfeer. Het vertegenwoordigt bijna 78% van de atmosfeerlucht.

* Stikstof is geurloos, kleurloos, smaakloos en inert. Het is niet brandbaar.

* Stikstof is (naast perslucht) het meest courant gebruikte gas in de industrie omwille van zijn eigenschappen en het gemak om dit vanuit de atmosfeerlucht aan te maken. Het ruime toepassingsgebied zorgt ervoor dat het in verschillende industrietakken gebruikt kan worden: voeding en dranken, staalproductie, glas- en keramieksector.

* Stikstof wordt meestal geleverd in gasflessen en soms in tanks in vloeibare vorm. N2 kan ook direct ter plaatse worden gegenereerd van perslucht.

* N2 wordt vaak gebruikt om zuurstof te vervangen om oxidatie te vermijden en om levensmiddelen, metaalproducten, ... Te beschermen.

ENKELE VOORBEELDEN VAN STIKSTOF TOEPASSINGEN:

Stikstof in de verwerkingsindustrie:

* Om de productie van vloeibaar metaal te behandelen.

* Om oxidatie van de metalen te vermijden tijdens de fases van thermische verwerking, lassen en lasersnijden.


Stikstof voor speciale toepassingen

* In de garages zal het vullen van de banden met stikstof de levensduur verhogen.