ADVIESELEC BVBA - Uw technische partner

INFO:

Bent u op zoek naar een nieuwe oliehaspels voor uw olieinstallatie? Dan kunnen wij u hierbij zeker helpen. Wij hebben een compleet gamma ter beschikking gaande gesloten en open modellen tot haspels die gemonteerd staan op mobiele karren

Naast toeleveren, beschikken wij ook over een eigen installatieteam die kan zorgen voor de installatie / aansluiting van uw olie haspels.

OLIE HASPELS GESLOTEN MODEL

Deze professionele gesloten olie haspels hebben als voordeel dat ze er voor dat de darm mooi opgeborgen zit en dat deze extra beschermd is.

OLIE HASPELS OPEN MODEL

Indien het gewenst is om een open model van oliehaspel te hebben, hebben wij hiervan ook professionele modellen ter beschikking.

OLIE HASPEL OP MOBIELE KAR

Soms kan het ook handig zijn om een oliehaspel direct op een olie vatenkar te hebben, zodat u mobiel bent en toch beschikt over een lange darm. Dit soort mobiele karren bevatten over het algemeen ook een oliepomp voor een vat en een oliepistool.

MONTAGE VAN UW OLIE HASPELS

Wij beschikken over een eigen installatieteam die kan zorgen voor de correcte montage en aansluiting van uw olie haspels.