ADVIESELEC BVBA - Uw technische partner

INFO:

Bent u op zoek om een nieuwe compressor te kopen voor uw persluchtinstallatie? Dan kunnen wij u hierbij zeker helpen. Wij hebben een compleet gamma ter beschikking gaande van kleine, mobiele compressoren tot watergekoelde compressoren voor de voedingsindustrie.

Naast toeleveren, beschikken wij ook over een eigen installatieteam die kan zorgen voor de installatie / aansluiting van uw compressor installatie (compressoren, drukvaten, condensaatafvoer, leidingen, ...)

KLEINE & MOBIELE COMPRESSOREN

Wanneer u beschikt over een klein netwerk, dan voldoet vaak een klein basismodel van compressor voor uw toepassing. Soms kan het ook handig zijn om een mobiele compressor te hebben die u mee kan nemen naar uw klanten toe of gewoonweg eenvoudig kunt verplaatsen in uw bedrijf voor specifieke toepassingen.

MIDDELGROTE COMPRESSOREN

Wanneer uw netwerk al iets groter geworden is, dan zal een kleine of mobiele compressor niet meer volstaan voor uw perslucht behoefte. Dan kan het raadzaam zijn om de keuze te maken om over te stappen naar een middelgrote compressor met een groter drukvat eronder/ernaast.

GROTE COMPRESSOREN

Over de jaren heen is uw bedrijf goed gegroeid en zijn er steeds meer perslucht verbruikers bijgekomen, waardoor ook een middelgrote compressor uw toenemende vraag niet meer aankan. Dan zal de overstap naar een grotere, krachtigere compressor een noodzaak zijn.

MONTAGE VAN UW COMPRESSORINSTALLATIE

Wij beschikken over een eigen installatieteam die kan zorgen voor de correcte montage en aansluiting van uw compressorinstallatie. Dit omvat zowel compressoren, drukvaten, condensaatafvoer, perluschtleidingen, ... . Hieronder alvast een voorbeeld van een door ons ingerichte en aangesloten compressor ruimte