ADVIESELEC BVBA - Uw technische partner

INFO:

Bent u op zoek naar vacuumleidingen en koppelingen om uw vacuumnetwerk te verwezenlijken? Dan kunnen wij u hierbij zeker helpen, wij hebben namelijk een uitgebreid gamma ter beschikking.

Wenst u montage van een vacuumnet / vacuumleidingen? Ook daarbij kunnen wij u helpen. Wij beschikken over een installatie/montage team die uw vacuum netwerk kan verwezenlijken.

VACUUMLEIDINGEN

Net zoals er aluminium persluchtleidingen bestaan, kunnen wij u ook aluminium leidingen voor uw vacuum netwerk bieden. Deze leidingen werken ook volgens het push-in principe en zijn dus snel en eenvoudig op te bouwen door hun licht gewicht en eenvoudige koppelingsmethode.

Als bijkomend voordeel zijn deze buizen reeds gecoat in de juist grijze RAL kleur om te voldoen ze aan de kleurennormering. U hoeft dus geen extra stikkers aan te brengen of de buizen te gaan verven.

MONTAGE VAN UW VACUUM LEIDINGEN

Wij beschikken over een eigen installatieteam die kan zorgen voor de opbouw en montage van uw vacuumtnet. Gaande van plaatsing van uw vacuumpompen tot montage van uw vacuumleidingen.