ADVIESELEC BVBA - Uw technische partner

INFO:

Bent u op zoek naar perslucht blaasmonden voor uw persluchtinstallatie? Dan kunnen wij u hierbij zeker helpen. Wij hebben een compleet gamma ter beschikking gaande brede blaasmonden, platte blaasmonden, geconcentreerde blaasmonden t.e.m. speciale blaasmonden.

MATERIAAL BLAASMONDEN:

De verschillede types blaasmonden die u hieronder kan terugvinden, zijn afhankelijk van het type beschikbaar in verschillende materialen. Hieronder kan u een korte uitleg terugvinden wanneer en waarom welk type blaasmond gebruikt wordt.

* RVS blaasmonden / INOX blaasmonden zijn bestand tegen hoge omgevingstemperaturen, mechanische slijtage, agressieve en corrosieve omgevingen en voldoen aan hygiënische eisen. (Temperatuurbereik van -20°C tot +400°C)

* ZINK blaasmonden zijn geschikt voor toepassingen met lage omgevingstemperaturen en beperkte mechanische slijtage. (Temperatuurbereik van -20°C tot +70°C)

* EPDM rubber blaasmonden dienen speciaal om het risico op krassen (op af te blazen voorwerpen) te verminden. Dit product voldoet aan een unieke combinatie aan vereisten voor een kras-vrije oppervlakte gecombineerd met hoge blaaskracht.

BREDE BLAASMONDEN

Wij hebben een compleet gamma aan brede blaasmonden en nozzles voor perslucht toepassingen ter beschikking. Afhankelijk van uw toepassing zijn deze verkrijgbaar in aluminium, RVS of zink.

PLATTE BLAASMONDEN

Wij hebben een compleet gamma aan platte blaasmonden en nozzles voor perslucht toepassingen ter beschikking. Afhankelijk van uw toepassing zijn deze verkrijgbaar in aluminium, RVS, zytel of zink.

GECONCENTREERDE BLAASMONDEN

Wij hebben een compleet gamma aan platte blaasmonden en nozzles voor perslucht toepassingen ter beschikking. Afhankelijk van uw toepassing zijn deze verkrijgbaar in RVS, Peek of zink.

LAVALE BLAASMONDEN

Wij hebben een compleet gamma aan lavale blaasmonden (of ook wel wassende blaamonden genoemd) en nozzles voor perslucht toepassingen ter beschikking. Afhankelijk van uw toepassing zijn deze verkrijgbaar in RVS, EPDM rubber of zink.

ANTI-KRAS BLAASMONDEN

Wij hebben een speciaal gamma aan anti-kras blaasmonden ter beschikking vervaardigd uit EPDM rubber.