ADVIESELEC BVBA - Uw technische partner

INFO:

Bent u op zoek naar een nieuwe oliepomp voor uw olieinstallatie? Dan kunnen wij u hierbij zeker helpen. Wij hebben een compleet gamma ter beschikking gaande van handpompen voor olievaten tot membraampompen.

Naast toeleveren, beschikken wij ook over een eigen installatieteam die kan zorgen voor de installatie / aansluiting van uw olie installatie (pompen, leidingen, ...)

MEMBRAANPOMP OLIE

Wanneer er grote hoeveeleden olie verpompt moeten worden, dan kan een perslucht aangedreven membraanpomp de oplossing bieden.

AUTOMATISCHE POMP OLIEVATEN

Wanneer u direct uit een olievat wenst te pompen kan u gebruik maken van een automatisch perslucht aangedreven pomp die u direct op een olievat kunt monteren.

MANUELE POMP OLIEVATEN

Soms is er nog behoefte om manueel olie te kunnen verpompen, zoals op locaties waar geen perslucht aanwezig is of waar we heel mobiel een olievat van de ene locatie naar de andere wensen te rijden om daar direct te kunnen pompen.

MONTAGE VAN UW OLIE INSTALLATIE

Wij beschikken over een eigen installatieteam die kan zorgen voor de correcte montage en aansluiting van uw olie installatie. Dit omvat zowel pompen, olieleidingen, ... .